Header Pimia Diving

Rescue-intro-dag 2017

15 May 2017, 11:32 geplaatst door Pim Pols

De SDI Rescue Diver wordt vaak genoemd als de leukste cursus die er is. Maar waarom? Het redden van mensen is toch een bloedserieuze zaak. Dus hoe kan er dan zoveel gelachen worden bij deze cursus? Wil je daar achter komen? Meld je dan aan voor de Rescue-intro-dag 2017 en leer en lach vast een beetje met ons mee!

Op Donderdag 25 Mei 2017 (Hemelvaartsdag) organiseert PiMia-Diving een introductiedag voor iedere gebrevetteerde duiker die geïnteresseerd is in de SDI Rescue Diver cursus.

Uiteraard kunnen duikers die reeds gebrevetteerd zijn als Rescue Diver ook deelnemen en hun skills weer eens op een leuke manier opfrissen.

Voor de introductiedag verzamelen we om 09:30 op Zandeiland 4 in Vinkeveen om vandaaruit, na een korte briefing, met de boot te vertrekken naar een van de andere Zandeilanden op de Vinkeveense Plassen.
Op deze manier zijn we andere duikers niet tot last en hebben we altijd de beste omstandigheden qua wind en zicht.

Tijdens de dag zullen er diverse oefeningen en scenario’s de revue passeren. Verder wordt er voor iedere deelnemer een lekkere lunch verzorgd. Ook is er de hele dag koffie en thee voor de deelnemers.

Aan het einde van de dag, ongeveer om 15 uur, wordt iedereen weer terug gebracht naar Zandeiland 4

Deelname kost €30,- per persoon, inclusief koffie, thee, lunch en bootvaart. Niet inbegrepen zijn vullingen en eventueel te huren duikmaterialen.

Neem je duikuitrusting en een volle fles mee! Iedere deelnemer zal meerdere keren het water in kunnen.

Share |

Ander nieuws:
Droogpak stuk? Cilinder keuren?   -  

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.