Header Pimia Diving


/images/stoplicht_groen.gifInschrijven mogelijk. /images/stoplicht_oranje.gifInschrijvingen vol. /images/stoplicht_rood.gifInschrijven niet meer mogelijk.

< 2 weken eerder |
agenda - bootduiken - cursussen - reizen
| 2 weken later >

Geplande bootduiken
Zondag, 11 December 2016
8 8:00Rondje Naardermeer (+/- 18km)
/images/stoplicht_groen.gifHet Naardermeer is een van de oudste natuurgebieden in Nederland en is in elk seizoen erg de moeite waard. Tijdens de wandeling zal er een 2 keer kort gepauzeerd worden en is er tijdens die pauzes voor iedere deelnemer een warm kopje koffie of thee en een snack. Deelname aan deze begeleide wandeltocht/hike kost 7,50 per persoon. Men moet een enigszins geoefende loper zijn. Door het hier en daar drassige parcours is goed waterdicht schoeisel een must. Meld je aan via deze agenda of door een mail te sturen naar info@pimia.nl
 Zondag, 18 December 2016
8 7:00Door de Schoorlse Duinen (+/- 17km)
/images/stoplicht_groen.gifMooi, maar pittig, rondje door de Schoorlse Duinen. We vertrekken, zoveel mogelijk carpoolend, om 7 uur bij Duikcentrum PiMia-Diving in Vinkeveen. Tijdens de wandeling zijn twee korte pauzes waarin voor iedere deelnemer een kopje koffie of thee en een snack wordt verzorgd. Deelname kost 7,50 per persoon. Goede, waterdichte schoenen en voldoende warme kleding zijn van belang voor deze hike. Nordic poles maken het een nog betere workout.
 
< 2 weken eerder | | 2 weken later >

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.