Header Pimia Diving


/images/stoplicht_groen.gifInschrijven mogelijk. /images/stoplicht_oranje.gifInschrijvingen vol. /images/stoplicht_rood.gifInschrijven niet meer mogelijk.

< 2 weken eerder |
agenda - bootduiken - cursussen - reizen
| 2 weken later >

PiMia Reizen
Zaterdag, 13 December 2014
4 8:00PiMia-Diving ON TOUR Indoor kerstduik en -markt
/images/stoplicht_rood.gifGezellig met onze leden duiken in een toren met 23 graden water temperatuur. Dit is een club evenement. Onze kinderen zonder Open Water Diver brevet, die duiken mogen ook mee om te duiken onder begeleiding van een instructeur. Na dit duiken kun je mee naar Munster om de Kerstmarkt te bezoeken. Schrijf je in door het Kerstduik formulier in te vullen op de duikschool, of vraag hem aan per mail. Sluitingsdatum is 05 December 2014
 Maandag, 5 Januari 2015
4 5:00Duiken in Hemmoor (D)
/images/stoplicht_rood.gifLekker dagje duiken in het altijd weer mooie Hemmoor. Maandagochtend vroeg weg en 's avonds alweer thuis. Meld je snel aan!
 
4 7:00Indoor duiken in Siegburg (D)
/images/stoplicht_rood.gifVind je het buiten water iets te koud? Ga dan even mee naar Siegburg, Dive4Life. Meld je snel aan.
 
Zaterdag, 2 Mei 2015 t/m Zaterdag, 9 Mei 2015
4 Clubreis naar Polen
Wil je graag met de club op duikreis naar Polen. Een reis met duiken, wandelen in bergen,grotten, duiken in meren en nog veel meer. We kunnen kamperen op een camping van onze Nederlandse vrienden. Dit is een reis die je niet mag missen, want dit is een prachtig bergachtig landschap en is voor het hele gezin om iets te beleven. geef je nu op de boeking sluit op 31 januari 2015. Je Open Water duiken maken. Vul het inschrijfformulier in op de club. reis gaat alleen door bij genoeg deelname.
 
Zaterdag, 30 Mei 2015 t/m Zaterdag, 6 Juni 2015
4 Grotduiken in de Franse Dordogne
Wil je leren grotduiken, of ben je al grotduiker? Meld je dan nu aan voor deze trip. We verblijven in een mooie villa met zwembad en ons Eigen Air/Nitrox?trimix 300 bar mobiele vulstation gaat mee. Kijk voor meer informative op de homepage van deze site. Let op! De inschrijving sluit al op 31-01-2015!
 Zaterdag, 8 Augustus 2015
4 8:00Hemmoor 2015
/images/stoplicht_groen.gifLekker weekendje duiken in de Kreidensee bij Hemmoor in Noord-Duitsland. Breng je eigen tent mee. Wij zorgen voor een uitgebreide BBQ op zaterdag avond. Bovendien krijgt iedere deelnemer een gratis t-shirt. Binnenkort ontvangen de leden een uitgebreide PDF met alle informatie. Vroegboek korting t/m februari 2015 sluitingsdatum 1 juni 2015
 
Zaterdag, 5 September 2015 t/m Woensdag, 9 September 2015
4 denemarken trip
heerlijk duiken en genieten in denemarken. Mogelijkheid voor SDI Advanced Adventure stromings-, fotografie- en nachtduiken in zoutwater op geven door formulier invullen en aanbetalen. Sluitingsdatum 1 juni 2015
 
< 2 weken eerder | | 2 weken later >

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.