Header Pimia Diving


/images/stoplicht_groen.gifInschrijven mogelijk. /images/stoplicht_oranje.gifInschrijvingen vol. /images/stoplicht_rood.gifInschrijven niet meer mogelijk.

< 2 weken eerder |
agenda - bootduiken - cursussen - reizen
| 2 weken later >

PiMia Reizen
Zaterdag, 10 December 2016
4 9:00Wintertour '16/'17 Kerst-Duik-Markt
/images/stoplicht_rood.gifAl meer dan 10 jaar een traditie bij PiMia-Diving! De Kerst-Duik-Markt in Enschede en Münster(DE). Eerst lekker indoor duiken in de altijd weer leuke en gezellige duiktoren van Diveworld in Enschede en daarna, voor de liefhebbers, door naar de grootste Kerstmarkt van Duitsland in Münster. We verzamelen rond 8:30 uur op het Duikcentrum in Vinkeveen om van daaruit zo veel mogelijk carpoolend richting Enschede te vertrekken. Bij aankomst in Enschede wordt u ontvangen met koffie en gebak. Na een leuke duik in de bijna 10 meter diepe toren wacht er een eenvoudige doch voedzame lunch. Wil je nog en duik maken, dan kan dat tegen een kleine meerprijs. Voor de liefhebbers van de kerstmarkt is er de mogelijkheid om door te rijden naar de Kerstmarkt in Münster. De kosten voor deelname bedragen, inclusief koffie, gebak, lunch en duik 30 euro. Wil je mee als toeschouwer en maak je geen duik dan kan dat voor 20 euro. Meld je op tijd aan zodat wij de reserveringen in orde kunnen maken.
 
Vrijdag, 24 Februari 2017 t/m Zondag, 26 Februari 2017
4 MIDWINTER WEEKEND HEMMOOR
Een keer niet kamperen in Hemmoor maar een lekker weekendje duiken en verblijven in een luxe vrijstaand huisje met sauna en drie slaapkamers. Alle maaltijden worden verzorgd door PiMia-Diving en iedere deelnemer krijgt een mooie long sleeved Hoody als aandenken aan deze trip. Kijk bij de nieuws bericht op de home page voor meer informatie en het inschrijfformulier. De reis gaat door bij 6 of 12 inschrijvingen.
 
Donderdag, 25 Mei 2017 t/m Zondag, 28 Mei 2017
4 Hemmoorweekend 2017
In dit Hemelvaartsweekend gaan we kamperen bij de Kreidesee in Hemmoor. Deze unieke duikstek in een voormalige cementgroeve is erg populair bij duikers van alle niveaus. In de ondiepere delen zijn vele wrakken en andere objecten en de diepe stukken (tot 57 meter) maken de plas erg interessant voor technische duikers. Tijdens het weekend is er voor iedereen ruim de mogelijkheid om vele duiken te maken. Net als voorgaande jaren verzorgd PiMia-Diving weer de ontbijten, lunches en diners. Ook kun je deelnemen aan de SDI DPV cursus. Deelname kost 209 euro voor 4 dagen en drie nachten duiken, eten en kamperen. Deelnemers die niet duiken ontvangen 25 euro korting. Er wordt een toeslag van 20 euro berekend voor deelnemers met een caravan of camper. Ook voor een hond die mee gaat worden extra kosten van 1 euro per dag in rekening gebracht.
 
Zaterdag, 2 September 2017 t/m Woensdag, 6 September 2017
4 Denemarken
Lang weekend Denemarken. Chalet of tent. Verdere info volgt snel!
 
< 2 weken eerder | | 2 weken later >

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.