Header Pimia Diving


/images/stoplicht_groen.gifInschrijven mogelijk. /images/stoplicht_oranje.gifInschrijvingen vol. /images/stoplicht_rood.gifInschrijven niet meer mogelijk.

< 2 weken eerder |
agenda - bootduiken - cursussen - reizen
| 2 weken later >

PiMia Reizen

Vrijdag, 26 Augustus 2016 t/m Zondag, 28 Augustus 2016
4 Hemmoor Weekend 2016
Altijd weer gezellig en leuk. Het PiMia-Diving Hemmoor weekend. Kijk snel op de homepage van deze site ( www.pimia.nl ) en download het formulier voor meer informatie en om je in te schrijven. Meld je ook vast even aan via deze agenda als je van plan bent mee te gaan.
 Zaterdag, 10 December 2016
4 9:00Wintertour '16/'17 Kerst-Duik-Markt
/images/stoplicht_groen.gifAl meer dan 10 jaar een traditie bij PiMia-Diving! De Kerst-Duik-Markt in Enschede en Münster(DE). Eerst lekker indoor duiken in de altijd weer leuke en gezellige duiktoren van Diveworld in Enschede en daarna, voor de liefhebbers, door naar de grootste Kerstmarkt van Duitsland in Münster. We verzamelen rond 8:30 uur op het Duikcentrum in Vinkeveen om van daaruit zo veel mogelijk carpoolend richting Enschede te vertrekken. Bij aankomst in Enschede wordt u ontvangen met koffie en gebak. Na een leuke duik in de bijna 10 meter diepe toren wacht er een eenvoudige doch voedzame lunch. Wil je nog en duik maken, dan kan dat tegen een kleine meerprijs. Voor de liefhebbers van de kerstmarkt is er de mogelijkheid om door te rijden naar de Kerstmarkt in Münster. De kosten voor deelname bedragen, inclusief koffie, gebak, lunch en duik 30 euro. Wil je mee als toeschouwer en maak je geen duik dan kan dat voor 20 euro. Meld je op tijd aan zodat wij de reserveringen in orde kunnen maken.
 
< 2 weken eerder | | 2 weken later >

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.