Header Pimia Diving
© PiMia-Diving Aquanauten 2014

PiMia-Diving Aquanauten programma

8 January 2015, 16:46 geplaatst door admin

LET OP! DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL BEWERKT. HIERDOOR KAN DE INFORMATIE TIJDELIJK INCOMPLEET OF INCORRECT ZIJN. STUUR, INDIEN ER VRAGEN ZIJN EEN MAILTJE NAAR INFO@PIMIA.NL

Ben je tussen de 7 en de 14 jaar en wil je erg graag gaan duiken? Dan kan dat bij PiMia-Diving!
Wij hebben, speciaal voor jullie, het AQUANAUTEN programma opgezet.

Als je 7 jaar bent kun je beginnen met het AQUANAUT Snorkler level. Dit is de leukste manier om je voor te bereiden op het echte werk, het duiken.
Tijdens de 4 lessen van dit level wordt je alles geleerd over het snorkelen. Wij zorgen voor een duikbril, een snorkel en de vinnen. Jij hoeft alleen maar je zwemkleding mee te nemen.
In een logboekje vul je samen met jouw instructeur alles over de lessen in. Heb je alles goed gedaan dan krijg je een diploma.

Als je 8 jaar of ouder bent dan kun je bij PiMia-Diving echt gaan leren duiken.
Speciaal voor jullie is het AQUANAUTEN programma ontwikkeld.
AQUANAUT APPRENTICE is de eerste stap voor iedere duiker.

PiMia-Diving is al een aantal jaar een gerenommeerde duikschool waar veiligheid en kwaliteit voorop staan. Binnen PiMia-Diving worden praktisch alle opleidingen voor sportduikers verzorgd. Van BubbleMaker tot instructeur. Verder heeft PiMia-Diving een grote club waarvoor en waarmee vele leuke duikevenementen worden georganiseerd. Binnen deze club worden aparte cursussen en duiken gepland voor onze junioren in de leeftijd van 8 t/m 9 en van 10 tot 16. Al deze cursussen worden gegeven door ervaren duikinstructeurs die ook nog eens extra training voor het geven van duikles aan kinderen hebben gekregen. Verder beschikt PiMia-Diving over een groot aantal speciale junior duikuitrustingen. Lees verder welke mogelijkheden wij u en uw kinderen allemaal kunnen bieden!

GameDay

De PiMia-Diving JuniorClub is een speciale tak van onze zeer actieve duikclub. In clubverband worden alle opleidingen en duikevenementen speciaal voor kinderen georganiseerd. Door lid te worden van de JuniorClub kunnen de kinderen gratis gebruikmaken van alle benodigde uitrustingen en kan aan de
meeste zwembadduiken zonder extra kosten worden deelgenomen. Het clublidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd. Voor een 10 jarige JuniorClub lid bedragen de kosten in 2014 vanaf € 16,50. Wil je lid zijn moet je wel een Aquanaut Brevet of hoger halen. Deze kosten kun je maandelijks betalen. Vraag de informatie aan welke opleiding en welke kosten hiervoor zijn. Voor alle opleidingen worden officiële en wereldwijd erkende duikbrevetten uitgeschreven.

De opleidingsstructuur van PiMia-Diving is zo opgebouwd dat er voor de juniorleden altijd een mogelijkheid is om zich verder te ontwikkelen in het sportduiken. Zo kunnen kinderen vanaf 10 jaar in het buitenwater zich al gaan bezighouden met b.v. onderwater fotografie of met het uitbreiden van hun kennis van de flora en fauna.

Voor de leden van de Junior club worden er veel duikactiviteit georganiseerd.

Starten in de PiMia-Diving JuniorClub is mogelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Vanaf 16 jaar kan iedereen deelnemen aan de reguliere duikopleidingen en kunnen juniorduikers dus verder aan hun carrière werken en misschien wel door groeien tot duikinstructeur of tot grotduiker of diepduiker. Ook al deze opleidingen worden door ons verzorgd.

Share |

Foto's van 19 januari online!

23 January 2007, 10:45 geplaatst door

De foto’s die op 19 januari in het zwembad gemaakt zijn staan in de galerij.

Klik hier !

Share |

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.