Header Pimia Diving

Open Water Diver

De Open Water Diver (beginners) cursus is een opleiding, die je na het behalen van je brevet in staat stelt samen met een duikbuddy zelfstandig te gaan duiken tot een diepte van 18 meter. Het Open Water Diver brevet is wereldwijd erkend.

Diving is FUN

Indeling

Theorie & Zwembad

De cursus begint met zes Theorie- & vijf Zwembadavonden. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Na de vijfde Theorieles toetsen we je kennis met een Theorie Examen.

Buitenduiken

Tot slot maak je vier buitenduiken. Waarin je moet laten zien dat je de vaardigheden beheerst. Na een succesvolle afloop verdien je het brevet. Maak je geen zorgen om de temperatuur van het Nederlandse water, in de winter kun je ook duiken met ons indoor maken bij een water temperatuur van minimaal 20 graden. Hierdoor kan je zelfs in de winter comfortabel duiken.

Bed and Breakfast

Wil je Open Water Diver doen in 5 dagen en je woont niet in de omgeving van Vinkeveen, dan kun je bij ons een B&B boeken. Meld dit bij het boeken. Voor meer info over de B&B zie Faciliteiten

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een Introductieduik (Scuba Discovery) die gratis is bij het boeken van de Open Water cursus, voordat je begint aan de cursus.

Kosten

€ 450,00
inclusief uitrusting, logboek, lesboek, lucht, enz..
exclusief B&B

Wil je ook direct je Easy Nitrox cursus doen dan zijn de extra kosten € 99,00

Open Water Cursus Prive

1 persoon € 695,00

Inhaalles theorie & zwembad: € 50,00
Inhaalles buitenwaterduik: € 50,00
Computer voor de cursus is verplicht.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.