Header Pimia Diving

Abonnementen

Geen lid van onze fantastische club, maar toch mee willen delen in de uitgebreide mogelijkheden? Dat kan! PiMia-Diving gaat de komende tijd steeds meer voordelen die al bestonden voor onze leden toegankelijk maken voor iedereen.

Diveticker

Op www.diveticker.nl vind u de website die geheel gewijd is aan dit mooie blad. Via de site kunt u een abonnement afsluiten en informatie vinden over reeds verschenen nummers.

De site zal in de komende weken/maanden steeds verder worden uitgebreid en zal in de toekomst ook nieuwsitems bevaten die niet in de Diveticker staan. Check dus regelmatig de website om niets te missen.

Aan verdere verbetering van Diveticker wordt hard gewerkt. Zo is de bedoeling dat nummer 23 niet meer op het bekende A5 formaat wordt gedrukt maar op een formaat van 17 bij 24 cm. Dit betekend dat de Diveticker mooiere afdrukken van foto’s kan bevatten en er meer ruimte is voor redactionele stukken.

Kunt Diveticker niet vinden bij uw lokale boekhandel, laat die dan even contact opnemen met ons via info@diveticker.nl.

Advanced Diver Magazine

U kunt nu een voordelig abonnement nemen op het schitterende Advanced Diver Magazine. Dit Amerikaanse tijdschrift dat 4 keer per jaar uitkomt richt zich op de (ver)gevorderde duiker en geeft veel up-to-date informatie over de nieuwste technieken en vondsten. Dit alles wordt afgewisseld met schitterende foto’s.

Advanced Diver Magazine Nr.32

PiMia-Diving verkoopt al enige jaren Het ADM in de winkel. Prijs per uitgave is dan €12,50. Nu bieden wij iedereen in Nederland de mogelijkheid om het blad thuis gestuurd te krijgen voor slechts €10,00 per issue. Om het nog eens extra aantrekkelijk te maken Krijgt u nu 5 exemplaren voor de prijs van 4. Iedereen die voor 31-01-2010 een abonnement neemt ontvangt namelijk direct nummer 32 en daarbij nummer 31 als welkomstcadeau. Download het formulier, vul het in en stuur het direct op naar PiMia-Diving.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

designed and implemented by Ronald Kamerbeek.